FŐZD LE OTTHON SPANYOLORSZÁGOT

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia.

Sok mindent elvett tőlünk a koronavírus ebben az évben. Az együttlétet, a vendéglátás örömét biztosan. Hiába igyekeztünk a Pata Negra tapas bárok házhoz szállításával örömet szerezni vendégeinknek, és egy falatnyi Spanyolországot csempészni a karantén szürkeségébe, az étteremcsoport zászlóshajója, az El Asador de Pata Negra faszénparázsas kemencéjét zárva kellett tartanunk. Később pedig hiába ünnepeltünk törzsvendégeinkkel teltházas borvacsorákat, csakhamar ismét be kellett zárnunk a vírus szorításában.

Tovább mégsem várunk. Kerékgyártó Zoltán, az El Asador executive séfjének iránymutatásával házhoz visszük prémium hús- és halételeinket. Kövessék a séf útmutatóját, és garantáljuk, hogy Spanyolországból érkező, kiváló alapanyagaink az elkészítés, majd a vacsora közben is önfeledt perceket varázsolnak otthonukba. Ha kérdésük, észrevételük van, ahogyan békeidőben, úgy most is állunk rendelkezésükre. Köszönjük, hogy ebben a különösen nehéz időszakban is mellettünk állnak.

Csupán egyet kérünk. Vigyék el otthonukba a spanyol vendéglátás hangulatát, az asadorok világának kulináris szertartását. Tudásunkat most Önökre bízzuk.

Losits Vilmos & Mókusz Szilveszter
tulajdonosok | El Asador de Pata Negra

Telefon: +36 1 406 2728
Email: asador@asador.hu