Flamenco est

Novemberben megidézzük Andalúziát az Asadorban: Inhof Katalin "La Kati" flamenco táncművész előadása egyszerre hozza el a flamenco tánc, a spanyol táncszínház és az andalúz zene különleges élményét.

Autentikus flamenco stílusok, ellenállhatatlan spanyol hangulat és az elmaradhatatlan duende: „A duende az élet, a szenvedély, a duende egy forró szél, amely elrepít: színek, hangok, illatok, érzelmek és tánc, tánc, tánc a Mindenséggel.” (Federico García Lorca)

Az eseményre jegyet váltók a flamenco különleges világába nyerhetnek betekintést: előadás és táncbemutató az autentikus flamenco jegyeivel és különböző stílusaival az alegríastól a buleríasig.

A flamenco mellett ezúttal a spanyol gasztronómia is mozgásba lendül: eseményünk menüsorát állófogadás, flying service keretében kínáljuk a táncbemutatók ritmusához igazítva.

 1. 1

  KAGYLÓKROKETT

 2. 2

  KACSAMÁJBRULÉE

 3. 3

  CARPACHO DE CERDO IBÉRICO

 4. 4

  SERTÉSSZŰZ PAPRIKATATÁRRAL

 5. 5

  FÜSTÖLT LAZAC SALÁTÁVAL

 6. 6

  SAJTTORTA MÁLNAHABBAL

 7. 7

  MUS TRIÓ

 8. 8

  FLAN CASERO

A képek csak illusztrációk

Időpont: 2021. június 24. csütörtök 19.00 – 23.00
Helyszín: El Asador de Pata Negrában (1061 Budapest, Paulay Ede utca 39.; bejárat a Vasvári Pál utca felől)

Az előadás és a menü ára korlátlan szénsavas és -mentes vízfogyasztással (alkoholok nélkül) 14 900 forint/fő.

A férőhelyek száma korlátozott, így csak azoknak a vendégeknek tudunk helyet biztosítani, akik kifizették a részvételi díjat, és erről visszaigazolást is kaptak tőlünk emailben.

☛ Atención! A Facebook eseményhez való csatlakozás nem jelent automatikus helyfoglalást az eseményre. Megértésüket köszönjük!

Várjuk szeretettel!
Un saludo cordial:
El Asador de Pata Negra