Vízfilozófia

Víz, amivel jót teszel

Először talán meglepődik rajta, de nálunk nem talál ásványvizet az italkínálatban. Ásványvíz helyett tisztított, magnéziummal dúsított vizet kínálunk szénsavas és szénsavmentes változatban. A BWT csúcstechnológiájával tisztított vízért ugyanannyi díjat számolunk fel, mintha magas árkategóriájú ásványvíz lenne, azonban ezzel mindenki jól jár.

Ön finom, magnéziummal dúsított vizet kap, a Gyermekétkeztetési Alapítvány hozzájárulást a működéséhez, miközben a Földet is óvjuk.

Hogyan tisztítjuk a vizet?

A víztisztításban a BWT Hungária Kft. a partnerünk, akik már több mint 25 éve vannak jelen a magyar víztisztítási piacon. A vízszűrő semlegesíti a kellemetlen ízeket, szagokat, valamint eltávolítja a klórt és az esetlegesen előforduló nehézfémeket (pl. ólom, réz) a csapvízből, így különösen finom, tisztított víz kerül a poharunkba. A BWT innovatív és egyedülálló Magnesium Mineralizer technológiájának köszönhetően értékes magnézium keveredik a szűrt vízhez, amely ideális kávé- és teafőzéshez, mert hozzájárul az aromák felszabadulásához a rejtett íz- és illat tartalékok előcsalogatásához Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmával pedig igazi élvezetet nyújt az egészséges és friss vízre szomjazóknak.

Miért jó ez a Gyermekétkeztetési Alapítványnak?

Minden üveg víz árából 30 Ft-tal a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatjuk, amely összeget év végén decemberben, egy összegben utaljuk majd át az alapítvány részére. A Gyermekétkeztetési Alapítvány legfrissebb kutatásai szerint ma Magyarországon 50 000 gyerek éhezik és további 200 000 szorul rendszeresen segítségre. Szeretnénk, ha a jövőben ezek a meghökkentő számok csökkennének. Hiszünk benne, hogy a vendégeinkkel összefogva ezért mi is tehetünk.

Miért jó ez a Földnek?

Nálunk nincsenek műanyag palackok, ennek számos előnye van. Egyfelől nem használunk energiát a palackok előállításához, szállításához és raktározásához. Mivel nincs szállítás, nem bocsátunk ki káros anyagokat, így tisztább marad a levegő. Ha nincs palack, kevesebb szemetet termelünk, vagyis kisebb lesz az ökológiai lábnyomunk. A környezetvédelem kicsiben, az egyén szintjén kezdődik és minden „megspórolt” műanyag palackkal hozzájárulhatunk egy egészségesebb és környezettudatosabb társadalomhoz.