Borvacsorák az Asadorban


Csendben voltunk, mégsem tétlenül. Új utakra indultunk és visszatértünk, hogy júniusi borvacsoránk ne csak étlapunk, hanem a spanyol konyha sokszínűségének igazi ünnepe legyen. Ezúttal két borvacsorát is tartunk, hogy senki ne maradjon ki.
Kerékgyártó Zoltán legújabb tavaszi-nyári kreációi ugyanis kiváló spanyol borokért és cinkos kacsintásokért kiáltanak. Tartsatok velünk az új utakra, ismerjétek meg séfünk kreatív tányérjait, az Asador világszínvonalú San Sebastián-i húsai, a Clásicos méltó párját.
A new concept honoring Spanish culinary tradition. We embarked on a new journey dedicated to turn our Wine Night into a real festivity of Spanish gastronomy. This time with two events to fit every agenda.
The brand new creations of Chef Zoltán Kerékgyártó on our menu Primavera-Verano are seeking great wine pairings and offering memorable moments. Please, meet "Platos", our chefs call to match "Clásicos", El Asador's supreme steaks from San Sebastián.
A képek csak illusztrációk
Időpontok:
Helyszín: El Asador de Pata Negrában (1061 Budapest, Paulay Ede utca 39.; bejárat a Vasvári Pál utca felől)
A menü ára borkísérettel és korlátlan szénsavas és -mentes vízfogyasztással
A férőhelyek száma korlátozott, így csak azoknak a vendégeknek tudunk helyet biztosítani, akik kifizették a részvételi díjat, és erről visszaigazolást is kaptak tőlünk emailben.
☛ Atención! A Facebook eseményhez való csatlakozás nem jelent automatikus helyfoglalást az eseményre. Megértésüket köszönjük!
Várjuk szeretettel!
Un saludo cordial:
El Asador de Pata Negra