Borvacsora

Júniusi borvacsoránk idén több egyszerű nyárköszöntőnél. Kerékgyártó Zoltán konyhafőnök 8 fogásból álló menüsora a spanyol gasztronómia klasszikusait ünnepli, izgalmas csavarokkal és hamisítatlan asadoros részletekkel. Egy önfeledt estén, ahol két fűszeres spanyol tétel között ismét a másik fülébe súghatjuk: ¡Viva la Vida!

A summer opening fix in recent years, our June Wine Night promises even more this time: exective chef Zoltán Kerékgyártó revisits the classics of Spanish gastronomy offering festive flavours and distinctively Asadorish details. It's high time to raise our fruity tempranillos and say: ¡Viva la Vida!

  1. 1

    HELADO DE SALMOREJO
    Salmorejo fagylalt
    Salmorejo icecream
    BOHIGAS BRUT ROSAT

  2. 2

    VIEIRA MARINADA CON CÍTRICOS
    Citrusokkal marinált szent jakab-kagyló
    Citrus marinated scallop
    BOHIGAS XAREL.LO 2019

  3. 3

    GALLETA DE TOMATES Y CALABACÍN CON JAMÓN SERRANO
    Paradicsomos cukkínis "Keksz" serrano sonkával
    Galette of tomato & zucchini with serrano ham
    MARILUNA VERDEJO-MACABEO 2019

  4. 4

    CHIPIRONES FRITOS CON ALIOLI NEGRO
    Tintahal pankó morzsában fekete aliolival
    Fried squid with black alioli
    FINCA ANTIGUA VIURA 2018

  1. 5

    ATÚN ROJO CON ENSALADA DE HINOJO
    Vörös tonhal édeskömény salátával
    Seared tuna with fennel salad
    FINCA ANTIGUA VIURA 2018

  2. 6

    SOLOMILLO DE CERDO GLASEADO DE VINO TINTO CON RÚCULA Y SALSA DE PATATAS
    Vörösborban glaszírozott sertésszűz rukkolával és krumpli mártással
    Pork loin glazed in red wine with arúgula & potato sauce
    CUATRO PASOS TINTO – MENCIA 2017

  3. 7

    CHULETILLAS DE CORDERO EN COSTRA DE HIERBAS Y ESPÁRRAGOS VERDES
    Bárányborda zöldfűszer kéregben zöldspárgával
    Lamb chops in fresh herbs with green asparagus
    12 LUNAS CRIANZA CAB. SAV.- TEMPRANILLO-GARNACHA-SYRAH 2017

  4. 8

    MUS DE CHOCOLATE BLANCO CON RUIBARBO
    Fehércsokoládé hab rebarbarával
    White chocolate moussewith rhubarb
    COTO DE HAYAS MOSCATEL

A képek csak illusztrációk

Időpont: 2021. június 16. szerda 19.00 – 23.00
Helyszín: El Asador de Pata Negrában (1061 Budapest, Paulay Ede utca 39.; bejárat a Vasvári Pál utca felől)

A menü ára borkísérettel és korlátlan szénsavas és -mentes vízfogyasztással 18 900 forint/fő.

A férőhelyek száma korlátozott, így csak azoknak a vendégeknek tudunk helyet biztosítani, akik kifizették a részvételi díjat, és erről visszaigazolást is kaptak tőlünk emailben.

☛ Atención! A Facebook eseményhez való csatlakozás nem jelent automatikus helyfoglalást az eseményre. Megértésüket köszönjük!

Várjuk szeretettel!
Un saludo cordial:
El Asador de Pata Negra