Cava est: Pezsgővacsora az Asadorban

Könnyed ragyogás és játékosság. Júliusi pezsgővacsoránkat a buborékok tánca, a katalán cava-készítés évszázados hagyományai inspirálták. A Penedès lankáinak frissességét Kerékgyártó Zoltán konyhafőnök menüsorának köszönhetően ezúttal nemcsak a pezsgőspoharakban, hanem a tányérokon is élvezhetjük.

Shine and rise like the bubbles in a cava glass. Our July Wine Night has been inspired by the magical dance of the bubbles and the ancient tradition behind the champagne houses of Catalonia. With a carefully designed tasting menu by Chef Zoltán Kerékgyártó, the light breeze of the Penedès mountains will present itself to lifting our glasses high.

Előételek

  1. 1

    TARTAR DE VIEIRA CON COLINABO E HINOJO DEL MAR
    Szt. Jakab-kagyló tatár karalábéval és tengeri édesköménnyel
    Scallop tartare with cohlrabi & sea fennel
    HOYA DE CADENAS BRUT

  2. 2

    TARTALETA DE ESPUMA DE SALMÓN CON CAVIAR
    Lazachabos minitart kaviárral
    Salmon cream stuffed mini tart with caviar
    BOHIGAS BRUT ROSAT

  3. 3

    GAZPACHO DE SANDÍA CON SORBETE DE CAVA
    Dinnyés gazpacho cava szorbettel
    Watermelon gazpacho with cava sorbet
    DOMINIO DE REQUENA BRUT

  4. 4

    OSTRAS A LA MANTEQUILLA Y SALVIA
    Osztriga zsályás vajjal
    Oyster with butter & sage
    RIMARTS BRUT RESERVA

Főételek

  1. 5

    RAPE ENVUELTO EN JAMÓN SERRANO CON SALSA DE CAVA
    Serrano sonkába göngyölt ördöghal cava mártással
    Serrano ham wrapped monkfish with cava sauce
    JUVÉ Y CAMPS CINTA PÚRPURA BRUT RESERVA

  2. 6

    POLLO BEBÉ DE BRESSE CON MELÓN Y LECHUGA ROMANA A LA BRASA
    Bresse-i bébicsirke sárgadinnyével, sült római salátaszívvel
    Bresse baby chicken with melon & baked romaine lettuce
    PERE VENTURA TRESOR ANIVERSARY GRAN RESERVA

  3. 7

    TERNERA ENROLLADA CON PIMIENTO ASADO Y POLENTA AL ROMERO
    Borjúrolád sült paprikával és rozmaringos polentával
    Veal roll with baked pepper & rosemary polenta
    AGUSTÍ TORELLÓ MATA BRUT RESERVA

Desszert

  1. 8

    MILHOJAS DE CREMA DE CAVA CON ESPUMA DE FRAMBUESA
    Cavakrémes milhojas málnahabbal
    Milhojas with cava cream & raspberry foam
    PERE VENTURA PRIMER BRUT RESERVA

A képek csak illusztrációk

Időpont: 2021. augusztus 4. szerda 19:00 – 23.00
Helyszín: El Asador de Pata Negrában (1061 Budapest, Paulay Ede utca 39.; bejárat a Vasvári Pál utca felől)

A menü ára borkísérettel és korlátlan szénsavas és -mentes vízfogyasztással 20 900 forint/fő.

A férőhelyek száma korlátozott, így csak azoknak a vendégeknek tudunk helyet biztosítani, akik kifizették a részvételi díjat, és erről visszaigazolást is kaptak tőlünk emailben.

☛ Atención! A Facebook eseményhez való csatlakozás nem jelent automatikus helyfoglalást az eseményre. Megértésüket köszönjük!

Várjuk szeretettel!
Un saludo cordial:
El Asador de Pata Negra